Om Tai Chi Chuan – Ros

Dansk
English

Tai Chi Chuan – Ros tilbyder:

  • Workshops på den græske ø Kythira.
  • Tai Chi undervisning i Roskilde
  • Specifikke kurser og workshops med fokus på rygproblemer eller stress.
  • Individuelt tilpassede workshops og kurser til mindre og større grupper.
  • Refleksions- og selvudviklingsgrupper.
  • Psykoterapi

Mit navn er Søren Brylle og jeg står bag Tai Chi Chuan – Ros. Firmaet er etableret i 2020 som en glædelig konsekvens af et samarbejde med Pyrgos House, Kythira om, at udbyde Tai Chi workshops på øen.

Jeg kom til Kythira for første gang i 1999 og fra første færd var jeg hengivet til øen. Dengang var det nordøen jeg lærte at kende indgående. Senere blev det sydøen og i særdeleshed Kapsali, jeg kom til at høre til i.

Efter 20 års bekendtskab er glæden og kærligheden til denne lille græske ø, hjemsted for kærlighedsgudinden Afrodite, uformindsket - snarere stærkere og mere forbundet, i dag.

Dansk
English

Tai Chi Chuan – Ros og Kythira er således uløseligt forbundet og er firmaets hjerte.

Tai Chi Chuan – Ros hviler på på et fundament af 35 års erfaring med Tai Chi. Tilbage i 80`erne blev jeg introduceret til mester Tung Kai Ying af min mangeårige Tai Chi lærer Diana Toxværd. Diana var højt værdsat som  lærer og menneske – hun døde alt for tidligt i 2007.

Jeg har fulgt mester Tung i over 30 år, og følger regelmæssigt hans workshops i København og i Firenze.

Den viden  og tradition mesterTung har bragt til Danmark har været helt uovertruffen og er uden sidestykke.

Inden for det seneste år har jeg truffet endnu et medlem af Tung familien. Mester Alex Dong, 4. generations Tai Chi mester. Ud over fortsat deltagelse i mester Tungs workshops  følger jeg fremadrettet Alex` undervisning i USA og Europa.

Mit faglige fundament har stærke forgreninger til den kropsorienterede psykoterapi samt til trumatologien.

Jeg er optaget af hvorledes kroppens naturlige biologisk betingede evne til bevægelighed og søgen efter en homeostase taler ind i Tai Chi og vice versa.

Jeg har været medlem af Dansk Psykoterapeutforening siden 2007. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.