Tai Chi Workshop Kythira 4 – 12 October 2020

Stilhed i bevægelse – bevægelse i stilhed.

Stillness in movement - movement in stillness

Dansk
English

Balancer krop og sind, slap af og bibring hele dit system ny energi med med denne 7 dages Tai Chi workshoppå den smukke græske ø, Kythira.

Med Pyrgos House som arrangør introduceres den første Tai Chi workshop på Kythira i oktober 2020.

Tai Chi er en indre kamp- og bevægelseskunst som stammer fra Kina med en tusind årig historie bag sig. Det grundlæggende i Tai Chi som vi kender det i dag, er en serie af nøje sammensatte bevægelser som kaldes Formen. Det er gennem Formen vi oplever en tilstand af vågen opmærksomhed og fuld tilstedeværelse – meditation i bevægelse. Bevægelserne udføres flydende, langsomt og cirkulært og med en kontinuerlig rotation af taljen. Hovedvægten ligger på afspænding, centrering, balance, jordforbindelse og eftergivenhed - kroppens i boende energi vitaliseres og stimuleres.  

 I løbet af workshoppen lærer du bl.a. at balancere din iboende energi, du bliver bedre til at slappe af, være i nuet, mindske kropslige spændinger, mærke din jordforforbindelse og skabe ny energi uden anstrengelse. Relax.

Dansk
English

Der undervises i klassisk Yang stil ifølge Mester Tung Kai Ying.

Jeg er kommet på Kythira gennem 20 år og har et indgående kendskab til dette unikke sted. Særligt i oktober er der en fredfyldthed på øen som harmonerer fantastisk med udøvelse af Tai Chi.

Dansk
English

Program:

Søndag d. 4.:

Ankomst til Kythira, vi mødes i lufthavnen  sammen med de øvrige deltagere. Velkomst middag i Kapsali.

Mandag, tirsdag, onsdag (5.+.6.+7. okt.)

8.00 – 10.00 Opvarmende øvelser – QiGong – grundlæggende Tai Chi + den langsomme Form – Tai Chi Gong – specifik siddende øvelse med henblik på at regulere nervesystem. 

17.00 – 19.00  Opvarmende øvelser - QiGong – den langsomme  Tai Chi Form - Tai Chi Gong – push hands og applikationer  - siddende aften meditation.

Torsdag d. 8 oktober:

Guided vandretur fra Potamos til Paleochora, Kythira’s tidligere hovedstad. Vi laver QiGong ved ruinbyen.

Fredag, lørdag, søndag (9.+ 10.+ 11. oktober):

8.00 – 10.00 Opvarmende øvelser - Qi Gong – grundlæggende Tai Chi + den langsomme form - Tai Chi Gong – specifik siddende øvelse med henblik på at regulere nervesystem.

17.00 –19.00  Opvarmende øvelser – Qi Gong – den langsomme Tai Chi Form – Tai Chi Gong – push hands og applikationer – siddende aften meditatation.

Mandag d. 12. oktober:

Afrejse fra Kythira. Ønsker man at blive længere på øen kan vi være behjælpelige med suplerende hotelophold etc.

Dansk
English

Om Søren:

Jeg er født i 1954 og opvokset i København. Gennem de sidste 10 år bosiddendende i Roskilde. Arbejder som selvstændig psykoterapeut og Tai Chi instruktør.  Har været elev af Mester Kai Ying Tung i mere end 30 år. I 2019 mødte jeg et nyt medlem af Tung (Dong) familien – Mester Alex Dong, 4. generations efterfølger. Ud over stadig at deltage i Mester Tungs workshops  følger  jeg Alex` undervisning i Europa samt USA.

Pris: 

Prisen for denne workshop er 595 euro per person (*). Inkluderet er:

 • 8 overnatninger m. morgenmad på Afrodite Arpartments i Kapsali. Dobbelt rum eller deling af triple rum.
 • Modtagelse og transfer t/r fra Kythira Lufthavn.
 • Velkomst middag 4 oktober.
 • 6 dages Tai Chi undervisning.
 • 1 guided vandretur, inklusiv transfer og frokost.
 • Afskedsmiddag d. 11. oktober.

(*) tillæg for enkeltværelse: 125.00 euro

Information:

 • Indlogering: Vi skal bo på Afodite Arpartments i Kapsali. Alle værelser har egen terrasse med udsigt til havet. Der er 50 meter til stranden – vandets temperatur først i oktober er 24 grader.
 • Gruppens størrelse er på højst 10 deltagere.
 • Sprog: Engelsk (dansk)
 • For alle. Niveau tilpasses gruppen og differentieres eventuelt.
 • Kost: informer os venligst vedr. særlige hensyn.
 • Flyrejse er ikke inkluderet i prisen. Vi hjælper gerne med de muligheder der er.*  Der er daglige fly fra Athen til Kythira ( Aegean Airlines og SKY Express.)
 • Kythira har ingen offentlig transport. Vi kan være behjælpelige med billeje hvis det ønskes.
 • Tilmelding og betaling via Pyrgos House
 • Yderlige information og spørgsmål kontakt Søren.

*hidtil har flyet København/Athen ikke passet sammen med en indenrigsfly afgang, samme dag til Kythira. En overnatning  er derfor nødvendig. Ønsker man at undgå at tage ind til Athen for at overnatte er hotel Avra i Rafina, ca 10 km fra lufthavnen, en god mulighed. De tilbyder gratis shuttle bus fra og til lufthavn og hotel, ca 25 min. Rafina er en fin mindre havneby med færger som afgår til mange af øerne. Mange spise muligheder ved havne fronten og det traditionelle torv med cafer + tavernaer finder man lidt længere oppe i byen.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.